Ventilation

Hvem vil ikke gerne have et godt indeklima?

Vi hører desværre til den nye generation som er stemplet som ”inde mennesker”. Mange af os tilbringer i dag langt mere tid indendørs end udendørs, derfor er det vigtigt at vi mennesker, der har tendens til opholde os meget i boligen, sørger for at der er et ordentligt indeklima.

Dårligt indeklima i boligen, kan få fatale konsekvenser for dig og dit helbred, Husets byggematerialer kan også tage skade, og i værste tilfælde begynde at udlede giftige stoffer.

Mekanisk ventilation

Et Ventilationsanlæg genvinder varmen helt op til 98 % afhængig af producent, og så er det meget støjsvagt og træk-frit i ventilations områderne.

Vil du gerne have Reduceret, co2, fugt, pollen og støv partikler som kan være vigtig hvis man har allergi. Er der store mængder radon i jeres område kan det desuden også mindske koncentrationen indendørs blot ved at skifte luften i boligen.

Tag os med på råd

Vil I gerne have et bedre indeklima, så er et mekanisk ventilations anlæg måske noget for jer. Vi har erfaring med NILAN ventilations anlæg og vi vil meget gerne hjælpe og rådgive jer, i hvordan vi kan løse jeres problem, tag blot kontakt i nedenstående kontakt formular eller giv os et kald.

Læs meget mere om NILANS gode produkter her.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os