Skal du købe hus for første gang?

Så læs dette (og så lidt mere)

Vil du benytte dig af et af vores enestående tilbud, så kan du for 499,- få husets vvs installationer visuelt gennemgået! Vælger du efterfølgende at tage imod en af vores mange gode vvs ydelser, så trækker vi ganske enkelt beløbet fra på den fremtidige faktura. Du får hermed en gratis, professionel gennemgang af dit kommende nye hus. Det er en BILLIG vvs ydelse!!

Læs Mere herunder

I har været på boligmarkedet og kigget på mange huse. Endelig har i fundet jeres drømme hus. Men inden i skriver under, så tag da lige os med på råd. I står måske med den største investering nogensinde, lad en faglært vvs installatør med meget erfaring komme og kigge jeres installation igennem inden, det kan måske være der gemmer sig skjulte overraskelser?

Gennemgang af husets installationer

Husets installationer kan gemme på mange ubehagelige overraskelser, også selvom der er blevet lavet en tilstands rapport, de går typisk ikke ind og kigger på materialevalget i installationen, som kan betyde tæring og rør skader ved forkert sammensætning. Ved at foretage en gennemgang, kan man ofte finde de problemer som kan opstå, måske ikke nu, men på sigt

Vi går visuelt hele installationen igennem og efterser vvs installationen til punkt og prikke, og lader dig vide hvis der er noget som ikke er hensigtsmæssigt i orden.

Højt varme eller vandforbrug?

Der kan være penge at spare på varme og vand siden, gamle toiletter og vandhaner, bruger over dobbelt så meget vand end nye innovative produkter, vand er ikke en uendelig ressource, det er noget vi skal passe på, og det kan du hjælpe med. Samtidig får i en besparelse på vandregningen.

Der er oftest mulighed for at spare penge og skåne miljøet på at energioptimere, lad os komme med vores vurdering til en bedre varme økonomi, og et grønnere miljø.

Eventuelle spørgsmål du som hus køber må have

Har du spørgsmål som du undre dig over ved vvs-installationen i dit kommende hus, kan du byde ind med de ting du gerne vil vide mere om, når vi er der for at rådgive har alle spørgsmål sin ret “der er ingen dumme spørgsmål” viste du en af vores interesser i firmaet er at lytte til kunden?

Hvis der er større og komplicerede tekniske installationer i boligen, har vi altid samarbejdspartnere som kan bidrage med nødvendig sparring for at hjælpe dig.

En snak om forbedringer

Er man Førstegangskøber kan det være svært og vurdere, om den bolig som man, enten lige har købt eller overvejer at købe, har brug for forbedringer nu og her eller på sigt. vi kan tilbyde en gennemgang af alle huset synlige installationer, som giver os et overblik, det kunne være at pumpen trænger til udskiftning eller at det gamle toilet har for højt vandforbrug.

Har dette vækket din interesse så kontakt os i nedestående kontakt formular, eller giv os et kald. Vi glæder os til at se hvad du er ved at købe.

*Tilbuddet gælder kun Privat ejet boliger.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os