Erhvervs ydelser

Ved Knudsen VVS tænker vi på miljøet og på at du som kunde, får mest for pengene. Vores erfaring fortæller os, at der ofte er plads til forbedringer når vi møder op i efterhånden gamle, erhvervs bygninger, vi vil derfor gerne helt uforpligtende komme på besøg hos jer, og gennemgå jeres installationer, sammen med jer.

Inddragelse af personalet…

Vi oplever ofte, at det er personalet som har spottet fejl og tiltag til forbedringer. Ved Knudsen VVS tager vi derfor også gerne et møde med jeres ansatte, for at drøfte hvad vi kan gøre for at hjælpe, og vi gør opmærksom på at ingen opgave er for lille.

Case

Et samarbejde med Friskolen i Frederikshavn betød f.eks, at vi sammen med både ejeren og de ansatte fandt en besparelse alene på vandregningen, på op imod 9500 kr. om året. Dette har vi gjort i samarbejde med dygtige underleverandører med innovative produkter, der både har hjulpet de ansatte og eleverne på skolen.

Vi har udarbejdet en brugerundersøgelse og en analyse af forbrugsmønstret, som har betydet vi har fået et godt indblik i både lærerne og elevernes adfærd.

Skolesekretær Tine Mørch Sønderskov udtaler:

Sådan besparelse har betydet, at vi i stedet kan bruge pengene på eleverne i form af undervisningsmateriale, udflugter og opnormering af personale.

Hos Knudsen VVS varmer det, at vi kan bidrage til elevernes fremtid, som hele projektet i praksis er blevet et facit af.

Har dette vækket jeres interesse, så tøv ikke med at kontakte os. Der er helt sikkert plads til forbedringer hos jer også, og vi kigger gerne jeres bygning i krogende for eventuelle besparelser på jeres vvs installationer.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os